Crusader Engines / PCM / GM

De handelsmerk Blue Crusader-motoren leveren al meer dan een halve eeuw premium binnenboordvermogen voor veel van de beste cruisers en sportvissers in de branche. Door de jaren heen is de lijst van bootfabrikanten die Crusader Power gebruiken, gelezen als een “who’s who” van de beste ambachtslieden van jachten, cruisers en sportvisboten ter wereld.

In 1998 werd Crusader overgenomen door Pleasurecraft® Marine Engine Company, al meer dan 38 jaar een hoog aangeschreven binnenboordfabrikant. De vakbond creëerde de Pleasurecraft Engine Group, die nu de grootste fabrikant van benzine-binnenboordmotoren ter wereld is. Met ultramoderne productiefaciliteiten en een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, zijn Crusader-binnenboordmotoren specifiek gebouwd voor de ontberingen van offshore-gebruik.

Om bij elke gelegenheid waarde toe te voegen, ontwerpen en vervaardigen we de meeste marinisatie componenten zelf, met behulp van geavanceerde computergestuurde machines. Deze technologie stelt ons in staat om de kosten en kwaliteit te beheersen, waardoor de premium waarde van het Crusader product verder wordt verhoogd. Op de volgende pagina’s worden de uitstekende functies, componenten van topkwaliteit en klanttevredenheidsprogramma’s beschreven die laten zien waarom Crusader-binnenboordmotoren uniek superieur zijn.